Κυριακή 15 Μαΐου 2011

watch my deca-Dance!

Προσεχώς Ελληνίδες
Θα γράφουν οι ταμπέλες των  night clubs των Βρυξελλών
Και στα φανάρια θα ορμούν πτυχιούχοι ελληνόπαιδες με το φραπέ στο ένα χέρι και στο άλλο το azax για τα παρμπρίζ.
Γκαρσόνια με διδακτορικό στη ψυχολογία και τις ανθρωπιστικές ΜΚΟ θα εργάζονται στα παράλια της Τουρκίας, σα φτηνά εργατικά χέρια, θα κοιμούνται ανά 20 σε γκαρσονιέρες της Βαρκελώνης και θα ψαρεύουν τουρίστριες στη Γαλλική Ριβιέρα για ένα πακέτο τσιγάρα.
Και 60χρονοι που έχουν χτίσει με γαρύφαλλα και ουίσκι σκυλάδικα των εθνικών οδών θα αυτοκτονούν με ποντικοφάρμακο μετά την περαίωση των ελπίδων τους για οποιαδήποτε μορφή  σύνταξης.
Θα μπορούσε να ήταν σενάριο επιστημονικής απαισιόδοξης φαντασίας αν δεν ήταν η στυγνή πραγματικότητα που η κυβέρνηση αρνείται να ομολογήσει.
Το σφάλμα δεν είναι ότι δεν το’χει παραδεχτεί ακόμη. Το σφάλμα είναι ότι κάνει οτιδήποτε μπορεί για να το επισπεύσει. Κι αυτή κι η αντιπολίτευση με την νεοανένδοτη στάση της. Κι όσοι ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν πραγματικά έχουν ήδη μεταναστεύσει στο εξωτερικό κι οι κατέχοντες έχουν αποστείλει τον πλούτο σε ασφαλείς θυρίδες πέρα από οποιονδήποτε έλεγχο. Τζάμπα οι παρελάσεις και οι συγκεντρώσεις και οι πατριδολάγνοι τηλεοπτικοί κριτές.
Εξαφανιζόμαστε.

2 σχόλια:

  1. και γω ερημος βαρυς και μονος θα παω ταυλανδη στη νησο koh pangan να βοηθαω στα κεντρα γιογκα που υπαρχουν εκει για ενα κοματι σουσι, και σιχαινομαι τα σουσι να φανταστεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή